Suché bazénky - TO JE vykutálená ZÁBAVA!

Děti si rády hrají a na nás rodičích je, abychom jim vytvořili interaktivní prostředí pro rozvíjení jejich smyslů a fantazie, pokud se nám to podaří tak nám třeba  děti dopřejí chvilku na teplou kávu :)

CO je suchý bazének s kuličkami? JAK se vyznat v nabídce suchých bazénků a KDY je nejlepší tuto zábavu do pokojíčku pořídit ?

Nejčastěji je suchý bazének vyroben ze speciální čalounické pěny, molitanu. Dno suchého kuličkového bazénku má tloušťku asi 2 cm, zatímco stěny jsou silné až 6 cm. Navíc je tento typ hračky naplněn barevnými kuličkami namísto vody :)

Míčky mají 7 cm v průměru, jsou svou velikostí do bazénku ideální.

Bazének je hračka, která rozvíjí motoriku, koordinaci a smyslové vnímání dětí. Skvěle poslouží i k relaxaci. 

Kuličkové bazénky mají pozitivní vliv na psychiku dítěte, už od novorozence. Miminka vidí svět dvourozměrně a jejich zrak není vyvinutý tak dobře jako u dospělých. Neustálá zraková stimulace je pro plnou zralost nezbytná.

Pokud pořídíte suchý bazének již malému miminku, můžete jej mít zpočátku bez míčků jako bezpečné a měkké místo, využít ho jako ohrádku. Jeho umístěním na bezpečné místo si rodiče mohou být jisti, že si dítě neublíží, můžete zde umístít hračky, kousátka nebo oblíbené muchláčky, vytvoříte tak malou hernu. Později už jen přidáte míčky a máte tak bazén plný zábavy pro nejmladšího člena rodiny.

 

Suchý bazén lze rozhodně označit za bezpečnou a praktickou hračku. Většina rodičů, kteří tuto hračku pořizují, si uvědomuje, kolik možností rozvoje přináší.  

Suché bazénky , které najdete v nabídce na Mumma.cz jsou vyrobeny tak, aby odolaly i těm největším rošťákům a i po měsících a letech používání tak stále drželi tvar a dělali pokojíčku ozdobu a především dětem RADOST!

Potah bazénku je propracovaný a kvalitně ušitý z materiálu, který se nevytahá a potah tak drží na svém místě, neroluje se a nesesouvá.

Je to skvělý způsob, jak vybít energii, navíc suchý bazén je úžasnou alternativou, která děti zabaví během chladnějších dnů, kdy běžný bazén s vodou nepřipadá v úvahu. 

Při nákupu suchého bazénu pro děti je důležité vybrat správnou velikost. 

V kategorii suché bazénky najdete také XXL velikost 120x120cm, tento bazének je opravdu prostorný i pro více dětí a pohodlný také pro umístění skluzavky.

Vaše dítě si hraní v suchém bazénu zamiluje od prvního okamžiku. Je však důležité nákupu věnovat čas a promyslet, kde ho koupit. Při výběru takové hračky je důležité dbát na kvalitní komponenty a bezpečnost. Z tohoto důvodu je lepší vybírat obchody, které prodávají pouze certifikované výrobky.

Za takový nákup se vyplatí utratit o něco více peněz, aby suchý bazén vydržel mnoho let a vypadal jako nový.

Mějte šťastnou ruku při výběru :)

V případě dotazů, jsme zde pro vás a rádi vám bazének pomůžeme vybrat.

Mumma.cz