Hrací podložku vybírejte CHYTŘE!

Vybíráte hrací podložku pro děti?

Pokud je vaše odpověď ano, jste tady správně!

V tomto MUMMA jsem se snažila přiblížit vám vlastnosti jednotlivých hracích podložek a věřím, že pokud nad výběrem váháte, tak vám článek konečné rozhodování usnadní.

V nabídce máme několik variant podložek a to molitanové PUZZLE a GuGu hrací podložky z přírodního kaučuku.

PUZZLE je Mumma Bestseller, který si získal spoustu spokojených zákazníků, díky svému kvalitnímu a důmyslnému zpracování, které nabízí nekonečné možnosti využití.

Obrovskou výhodou této podložky je, že je tak variabilní kam až dětská fantazie sahá, od samého narození miminka ji můžete využívat jako podložku pro miminko, která jej chrání před chladem od podlahy a zároveň zůstane spoustu místa i pro vás a to díky rozměru ve složeném stavu 150 x 150 cm, za tyto rozměry by se nemusela stydět velká postel:)

Jakmile děti rostou staví si z PUZZLE bunkry, křesílka, nebo ochranu před pádem z postele. Díky nadčasovému designu, PUZZLE krásně zapadne i do pokojíčku školáka pro vytvoření vlastní chilli out zóny nebo matrace na přespání pro kamarády.

Při rozhodování hraje také velkou roli, zda jste limitování prostorem, přestože se puzzle dá poskládat na sebe, když se zrovna nepoužívá, další chytrou alternativou jsou hrací položky z přírodního kaučuku GUGU.

Tyto podložky mají všechny náležitosti, které by funkční a udržitelná hrací podložka měla mít, jako skvělé izolační vlastnosti, snadnou manipulaci a údržbu a v neposlední řadě KRÁSNÝ design a POVRCH příjemný na dotek.

Mysleli jsme také na to, že k hrací podložce neodmyslitelně patří hračky a aby jste si nemuseli příliš lámat hlavu s jejich úklidem ke každé hrací podložce je v nabídce ve stejném designu také koš na hračky, jak jinak než s 0% plastových částí

GUGU jsou vyrobeny z přírodního kaučuku, rozumí si i s podlahovým topením a jakmile vám miminko vyroste a na hrací podložce už je neudržíte, využijete podložku jako koberec do pokojíčku nebo koutku na hraní, kde s ušatým křesílkem vytvoří dokonalý prostor pro hru nebo odpočinek.

 

 Pokud jste blog dočetli až do konce a přeci jen máte otázku na kterou jste nenašli odpověď, jsme tady pro vás!

 

Adéla

Mumma.cz