Vždy je to o detailech...

CO tvoří útulnou atmosféru pokojíčku? Jsou to právě DETAILY jako lampička, polštářky uspořádání knížek a hraček nebo textilní dekorace.

V první řadě je dobré si rozmyslet do jaké stylu nebo barevných tónu chcete pokojíček ladit, jestli se přikloníte k tématickému zpracování jako je Les, Safari, Květiny, Zvířátka nebo si určíte pouze paletu barev, které budete v různých tónech při dekoraci pokojíčku opakovat.

Zní to jednoduše? Ale né vždy to je tak snadné aplikovat v praxi, nevíte kde začít?

Zde je pár stručných bodů krok za krokem:

1.Stěny pokoje - všechno začíná u stěn, kde se můžete opravdu odvázat a zvolit výraznou tapetu nebo samolepky ve stylu který je vám blízký. Na velkoformátový samolepkách je skvělé to, že si je přizpůsobíte a rozvrhnete po pokoji dle potřeby a zapojíte tak do "dění" i nábytek, takový lenochod nad postýlkou nebo hrací podložka pod palmami budou vypadat originálně!

2.Poličky a Knihovny - pokud máte hotové stěny je na čase si rozvrhnout umístění poliček a knihovny, tato část je mnohdy dosti podceňována, ale jsou to právě police např. na knížky a jiné talismany, které jsou v hlavní roli celkového dojmu z prostoru a že děti mají spoustu knížek, které když mají denně na očích a hezky uspořádány, světe div se, ale sáhnou po nich i několikrát za den :)

3.Lampičky - absolutní MUST HAVE každého dětského království, protože děti lampičky milují, chrání je před bubáky pod postelí a v neposlední řadě jim dělají pokojíček útulný a krásný.

V Mumma pro vás máme připravenou celou kategorisvítících dekorací.

Vybírat můžete z mnoha variant lampiček pro své děti, které vytvoříme přesně podle vašich přání a požadavků, naleznete zde také náš bestseller a to jsou svítící balónky se jmény.

4.Jak elegantně uklidit hračky - to je vždy oříšek, jak vymyslet, abychom je měli vždy po ruce, ale zároveň se neválely všude kolem. Naštěstí se nabízí hned několik možností, které si děti, ale hlavně vy rodiče zamilujete, protože designové zapadnou do interiéru a zároveň jsou opravdu funkční a nápomocné, mluvím o koších na hračky.

5.Hrací koutek - tady by nemělo chybět pohodlné sezení například křesílko nebo hrací podložka, útočiště, kde si děti mohou prohlédnout knížku nebo si hrát s oblíbenou hračkou. Například hrací podložky z přírodního kaučuku mají skvělou izolační vlastnost, takže je využijete jako koberec pokud již máte větší děti, pokud hledáte podložku pro miminko je to skvělá alternativa, na rozdíl od hracích dek vám podložka poslouží roky. 

 

Takže vylepšováním dětských pokojíčků pokojíčků zdar!

Pokud budete mít dotazy určitě se neváhejte na nás obrátit, moc rádi vám poradíme s výběrem.

Adéla

Mumma.cz