Mumma SHOWROOM - NEobyčejný obchod

Zajímavá vás jak to bylo s Showroomem?

Tak tohle je ON!

Hned vím, že to je ten prostor, tady proměním svůj sen ve skutečnost... MUMMA Store, tak jak ho neznáte, zážitkové nakupování pro děti, prostor kde se budete se svými dětmi cítit skvěle a kde vás přivítá vřelost, pohoda a hezká atmosféra. Konečně jsem našla místo, kde se mohu realizovat a všechny svoje nápady přivést k životu.

Nebudu lhát několik nocí jsem z toho nemohla usnout, pořád a pořád jsem přemýšlela, jak převézt do reality vizi kterou mám v hlavě už tak dlouho...do toho rodina, domácnost, starosti běžného života...věděla jsem, že to nebude jednouché.

Navíc byl konec října, tedy Vánoční šílenství za dveřmi, ale já jsem si řekla..Adél.. věř své intuici, srdci a dělej tak jak to cítíš...BERU TO! Řekla jsem na první prohlídce a pak už to šlo...ráz na ráz...

 

Mé první dojmy byly, "paráda, to půjde" (haha... teď se tomu usmívám, ale bylo mi i do breku). Krásný, čistý, světlý a nový prostor, to značně usnadňuje situaci, ale... v hlavě mám tu "vizi" kterou tady musím zrealizovat a za měsíc chci otevírat (pfff husí kůže naskakuje). Panebože... ještěže mám talent na to, obklopit se lidmi, kteří za to umí vzít a převést moje výmysly do reality... a teď bych to chtěla uvést na pravou míru.

Mumma.cz není firma o 30 zaměstnancích, je to s láskou vytvořený prostor, teď už i v reálném světě, nejen on-line, je to koncept návrhů, výroby, distribuce k vám a jsem opravdu šťastná, že se vám tento koncept líbí, že se k nám do Mumma.cz vracíte a mým největším přáním je, aby se z nakupování na našem e-shopu a prodejně stal "zážitek" na který budete VY naši zákazníci vzpomínat a i se k nám rádi vracet.

Na viděnou v Mumma Store v Ostravě a nebo na Mumma.cz

S láskou k dětské radosti..

Adéla

Mumma.cz