Dárky pro děti, nejen k narozeninám?

Napsat článek do Mumma blogu na toto téma mám v plánu už tak dlouho! Obzvlášť, když jsme téměř každý víkend hosty na dětských narozeninových oslavách a promýšlíme co se pro oslavence jako dárek nejvíce hodí, co nejvíce potěší a najde využití.

Navíc mám od vás dostávám často otázky, jaké produkty (dárky) jsou vhodné jako dárek pro roční, dvouleté dítě a podobně.

Často je dětská oslava narozenin o hromadě dárků, je to pochopitelné, u nás to není jinak, ale je fajn si uvědomit, že pokojíčky, pak obýváky a zahrady nejsou nafukovací a proto se nad finálním výběrem dárků zamyslet a zvažte do čeho opravdu stojí investovat.

Vytvořila jsem vám jednoduchý přehled, Mumma hraček a doplňků dle věku dětí. Dnes je na trhu obrovský výběr mezi dárky, které neskončí za skříní nebo pod postelí můžeme zařadit houpačky pro děti, suché bazénky s míčky, dřevěné skluzavky, multifunkční houpačky inspirované učením Montessori, k oblíbeným určitě patří Teepee stany, učící věže a v neposlední řadě dětský nábytek jako stolečky, židle pro děti a křesílka, které navíc plní i praktickou funkci.

Prosím berte rozdělení jako informativní a pro inspiraci, která vychází z mé vlastní rodičovské zkušenosti a zkušeností našich přátel s dětmi.

Například houpačky pro děti jsou navrženy do 20 kg a náš syn (3 roky) se v ní houpe od jednoho roku téměř denně :)

Před samotným výběrem dárku je dobré si připomenou, že MÉNĚ JE VÍCE a je chytré KVANTITU NAHRAZOVAT KVALITOU.

 

 

 

 

 

 

 

 

Důležité je mít na paměti, že každé dítě je jiné a konečný výběr je vždy na vás.

Hračky a doplňky z přírodních materiálů jako je dřevo, jsou robustní a v drtivé většině vydrží řádění i těch největších uličníků bez újmy.

Přeji vám šťastnou ruku při výběru a užijte si narozeninovou párty!

V případě dotazů, jsme tady pro VÁS!

Adéla

Mumma.cz

info@mumma.cz