Tipy, jak vybrat nejlepší dětský Teepee stan!

 

Milují vaše děti stavění pevností z dek a polštářů?

Milují vaše děti soukromé místo, které nazývají svým bunkrem, pevností (pro čtení, kreslení, hraní s hračkami…)?

Pak je čas na teepee!

Mumma Teepee stromy les forest

Teepee stany pro děti jsou v poslední době jedny z nejžádanější doplňků do dětských pokojíčků.

Mohou být označovány mnoha způsoby, jako: týpí, teepee, stan týpí a týpí stany. Stany týpí lze považovat za jednu z nejlepších hraček dostupných na trhu, díky které získáte pro děti velmi zajímavou herní aktivitu a prostor. 

Každý potřebuje mít občas prostor jen pro sebe, dokonce i děti! 

Merry Christmas Instagram Post (1)

Pokud o koupi Teepee stanu pro děti uvažujete, připravili jsme si pro vás několik cenných rad, čím se při výběru řídit a

na co nezapomenout :)


Začněme pěkně od podlahy, tedy od hrací podložky, které jsou v Mumma Teepee stanech :

 oboustranné, extrémně měkké a pohodlné, fungují jako dokonalá izolace od podlahy a poskytují maximální pohodlí pro děti i rodiče.

Merry Christmas Instagram Post (2)

Právě hrací podložka, neboli podlaha týpí stanu je velmi důležitá a její tloušťka určuje komfort, pokud je kvalitní a měkká je prostor pro děti mnohem uživatelsky přívětivější.

Další důležitou otázkou je údržba, díky tomu, že podlaha není připevněna k samotnému stanu, jednoduše ji vytáhnete a využijete i jako hrací deku pro miminko a další benefit je, že pokud se ušpiní lze ji vyprat v pračce.

Alfa a Omega je pak konstrukce a způsob její fixace. 

Konstrukce kvalitních Teepee je většinou z dřevěných tyčí, které jsou spojeny hliníkovou obručí.

Velmi záleží, a na to by jste měli při výběru klást důraz, na způsobu fixace těchto tyčí, aby nedocházelo k borcení a změnám tvaru stanu při sebemenším pohybu.

Proto vždy vybírejte Teepee, které obsahuje stabilizátor tyčí, ten zajistí perfektní fixaci a týpí stan pro děti tak můžete přenášet z místa na místo a nemusíte se bát, že se vám složí pod rukama.

Neméně důležitou roli hraje materiál a zpracování samotné plachty stanu, pokud je nápaditá a originální, vystupuje z davu nabízených Teepee stanů pro děti, tak právě její design je prvním impulsem k nákupu.

Protože plachtu na Teepee máte neustále na očích, je velmi důležité vybírat design, který je univerzální, nadčasový a

rychle se vám neokouká.

V Mumma.cz si na výběru designu Teepee stanů dáváme velmi záležet a proto jsou naše stanové plachty z kvalitního bavlněného plátna, na které je pomocí digitálního tisknu nanesen design (louky, lesa s vlky, liščí rodinky, roztomilých medvídků).

Precizní šití a pevné, odolné švy jsou samozřejmostí. Vchod do Teepee je nejvytíženějším místem stanu, proto je oboustranně podšitý (dvě vrstvy bavlněného plátna) a má vždy oboustranný vzor.

Co by nemělo chybět - jsou okénka, protože všichni víme, jak děti zbožňují hru na "ku-ku".

Merry Christmas Instagram Post (2)

 

Okénka mají "okenice - lze je vyhrnout a zapnout na velký dřevěný knoflík stejně jako dveře do stanu.

Mumma Teepee stromy les forest

Děti také milují útulné prostory, zejména jsou-li skryty před zbytkem domu, proto je skvělé, pokud jsou součástí Teepee stanu také doplňky jako například polštáře v našem případě rovnou 4 a to ve stejném designu,

uvnitř najdete také velké kapsy na různá tajemství a poklady.

Teepee stan pro děti Mumma

 

Pokud se obáváte, že vám stan zabere mnoho místa v dětském pokoji, povzbuďte děti, aby se stal domovem pro jejich oblíbené hračky, a možná vás překvapí, o kolik více ho využijí například i jako domeček pro plyšové hračky, které tak budou uklizené uvnitř. Mumma Teepee stromy les forest

Věřím, že vám tento článek pomůže při výběru toho pravého Teepee pro vaše děti, pokud budete mít dotazy

napište nám na e-mail: info@mumma.cz, moc rádi vám při výběru poradíme.

S láskou k dětské radosti,

Adéla

Mumma.cz